Escola

JORNADES TIC. VOLS SABER QUÈ HEM FET AVUI?

Després de cinc jornades de treball, diversió i tecnologia donem per acabades les jornades TIC d’aquest curs. Esperem que els alumnes les hagin gaudit molt. Però no deixeu de mirar la web perquè encara ens queden coses per explicar i mostrar-vos de tots aquests dies.

 

2n DIA – Dimarts 19 Educació Primària

Els alumnes d’Educació Primària han gaudit d’una jornada intensa envoltats de tecnologia i activitats relacionades amb el Quixot. En aquesta edició de les Jornades TAC 2016, els nostres alumnes de 1r a 6è han realitzat tallers i activitats amb Realitat Augmentada, Realitat Virtual,  robòtica, aplicacions educatives i lúdiques online… A més a més, per celebrar la setmana del Quixot, han realitzat un taller creatiu on han dissenyat un punt de llibre molt original. Al llarg del dia han pogut utilitzar els ordinadors i les tauletes per endinsar-se al món digital. 
Un dia més, el nostre agraïment als mestres i alumnes de Batxillerat que han col·laborat per fer possible aquesta Jornada. 

1R DIA – Dilluns 18 1r ESO

Els alumnes de 1r d’ESO han dedicat tot el matí d’avui a diferents activitats relacionades amb les tecnologies, l’aprenentatge i la diversió. Una gincama fent servir la realitat virtual, un taller de programació per scratch, un taller d’orquestra fent servir les tauletes, una estona de jocs i viure l’experiència del món virtual.
El nostre agraiment als alumnes de 1r de Batxillerat que ens han ajudat. Esperem que tots ho hagin passat molt bé.