Escola

COLÒNIES DELS ALUMNES D’EP A «EL COLLEL»


3r dia
Comença la recta final de les colònies. Després de 2 dies plens d’activitats i excursions per la muntanya, avui toca acabar de resoldre els misteris dels egipcis, veure qui són els guanyadors del torneig a Howarts i compartir la màgia de les fades. A l’últim moment la pluja ens ha vingut a acomiadar, però no ha suposat cap impediment per marxar amb una motxilla plena d’històries i records inolvidables. I, sobretot, un somriure a la cara.2n dia
Comença la 2a jornada de colònies. Ens hem aixecat amb pluja, però no ha estat impediment per continuar amb les activitats programades. Després ha sortit el sol i han gaudit de l’entorn natural on ens trobem. I per acomiadar el dia, després de treballar, toca esplaiar-se amb música i riures a la discoteca de nit.
 
 1r dia
Els alumnes de primària han arribat a El Collell, un complex lúdic-esportiu situat a Sant Ferriol (Girona). Només arribar han esmorzat i després han pujat a les habitacions per instal.lar-se. A la tarda, cada cicle ha fet activitats relacionades amb el centre d’interès escollit: Egipcis (5è), Escola de Màgia de Howarts (3r i 4t) i el Bosc de les Fades (1r i 2n). Després d’una jornada plena d’activitats, els nostres nens i nenes estaven tan cansats que han gaudit d’un son reparador.