Escola

JORNADES TIC. EL QUIXOT A L’ESCOLA

Avui és Sant Jordi. Punt i final a les Jornades dedicades al Quixot que aquesta setmana han viscut els nostres alumnes. Una setmana diferent, divertida, amb activitats ben diferents… ens quedem amb ganes d’explicar-vos més coses així que resteu atents a la web els propers dies. De moment tanquem el llibre d’aquesta setmana Quixotesca.2n dia.
Aquesta tarda, tots els cursos de la ESO i Batxillerat han seguit treballant al voltant del Quixot. Alguns han estat fent figures quixotesques amb un tangram, altres han seguit endavat amb els còmics i les rutes del Quixot, altres han fet punts de llibres relacionats amb el text i confeccionat roses amb feltre…
Tot plegat un no parar d’activitats ben diverses i divertides.

 

1r dia.
S’acosta la diada de Sant Jordi que enguany coincidirà amb el cap de setmana i aquest any ho celebrem d’una manera especial perquè coincideix amb el quadricentenari de la mort de Miguel de Cervantes, autor del Quixot.
És per això que hem preparat una sèrie d’activitats interdisciplinars per tal que els nostres alumnes treballin i commemorin aquesta data.
Dia a dia anirem explicant algunes de les moltes activitats que es duen a terme i mostrant-vos algunes fotografies de les tardes d’aquesta setmana.
Avui, primer dia de les jornades, els alumnes de 1r de la ESO han estat treballant algunes de les moltes dites i refranys i les han exposades a un mural. 2n d’ESO han jugat a un curiós «Pasa palabra» que ha posat a proba els seus coneixements sobre l’obra, 3r d’ESO s’han dividit en grups, han iniciat un còmic, han construït moderns molins i han fet un taller de cuina i els de quart estan treballant amb WordPress una ruta del Quixot. I encara ens deixem coses…