El Centre Educatiu Santa Maria dels Apòstols introdueix un nou canal de comunicació, d’acord amb la Llei 2/2023, de 20 de febrer.

Aquest canal, confidencial i anònim, està dissenyat com un mitjà per a denunciar actes delictius i infraccions a més d’assumptes normatius i ètics. Aquest pas reflecteix el nostre ferm compromís amb la integritat i els valors del nostre Projecte de Centre.

El canal ofereix un formulari especial per a garantir la privacitat de les comunicacions. Aquesta eina subratlla la nostra dedicació a crear un entorn de treball segur, ètic i en plena conformitat amb la legislació vigent i s’instaura com a mecanisme objectiu i eficaç perquè qualsevol persona que es relacioni amb l’organització pugui informar de:

  • Fets, indicis, irregularitats, risc o coneixement de possibles delictes i/o incompliments normatius dins del seu àmbit i operativitat.
  • Accions contràries a les polítiques, protocols, procediments i codis interns que es tinguin instaurats en matèria de compliment normatiu.
  • Indicis, sospites o evidències de comportament no ètic, discriminatori, contrari a la igualtat de les persones i possible assetjament laboral i/o sexual.
  • Operacions sospitoses, incidència o risc en matèria de "prevenció del Blanqueig de capitals i finançament del terrorisme", frau, corrupció o existència de conflicte d'interessos.
canaletic2

IMPORTANT: Si la vostra consulta, queixa o suggeriment no està relacionada amb infraccions o incompliments de la normativa vigent, si us plau, feu servir qualsevol dels altres canals d’atenció, comunicació i informació habituals. Avís legal, Política de privacitat

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.