Escola

SOM AQUI – DETECCIÓ VIOLÈNCIA MASCLISTA

El nostre centre ha estat seleccionat entre 38 centres de secundària de Catalunya per la Universitat de Girona per a participar en un treball d´una recerca anomenada ‘SomAquí’ sobre detecció de la violència masclista. La recerca compta amb la col·laboració de la Secretaria d’Infància, Adolescència i Joventut de la Generalitat de Catalunya i el Departament d’Educació a través de la Direcció General de Currículum i Personalització, té l’autorització del Consorci d’Educació de Barcelona, i està finançada per la Fundació La Caixa.
Els/les vostres fills/es participaran responent un qüestionari, de preguntes tancades per facilitar les respostes i en format online, que pretén recollir les opinions dels adolescents sobre el concepte que tenen de violència i com, des de la seva mirada, caldria articular l’escolta i les ajudes.    
Aquesta activitat es realitzarà en els grups de 2n i 4t ESO el dimarts 23 de novembre de 15:00 a 17:00, s´organitzará en torns de 15 minuts i comptarà amb la supervisió de la Dra. Carme Montserrat, líder del projecte i Vicedegana de practicum i programes de mobilitat de la Facultat d’Educació i Psicologia.