Escola

PREMIS LITERARIS I ALTRES PREMIATS

El divendres dia 6 de maig el gimnàs es va omplir amb les rialles dels alumnes d’EP, els delegats de les classes d’ESO, BATX i CF i els nervis dels premiats per fer l’entrega de premis de l’escola.
Després de rebre la benvinguda per part de la Gna. Teresa, la directora pedagògica de l’escola, Pilar Bou va presentar una jornada en que van es van entregar els premis de literatura de Sant. Jordi (que fa dies que estan exposats als passadissos de l’escola), el premi de la postal de Nadal de l’ETU, el premi al concurs «Fes-te sentir», premis fotogràfics, una menció als grans resultats a les proves cangur de matemàtiques i els premis dels contes de ciència.
Tres alumnes d’educació primària, ESO, CAS i Batxillerat van fer la lectura dels seus texts en una selecció de tots els premiats. Entre aplaudiments els premiats van  pujar a l’escenari i van rebre la felicitació de mans de la Gna. Teresa, el Sr. Pedro Sobal com a representant de l’AMPA i representants de tots els departaments i nivells educatius.
Per tancar la festa, es alumnes de 6è d’EP van fer el Ball de bastons.
Felicitats a tots els premiats i a tots els que hi heu participat.
Podeu llegir els texts premiats clicant el nivell educatiu corresponent.