Escola

VIATGE 4T ESO CANTÀBRIA. JA S’HA ACABAT

Crònica del primer dia, dilluns, 9 de maig

Hem arribat a l’escola mig adormits a les 5,30 h amb ganes d’iniciar la nostra aventura. Ens quedaven per davant unes quantes hores d’autocar.
La primera parada, Lleida, després a prop de Tudela i a dinar, a San Sebastián. 

Aquesta ciutat ens ha rebut amb un sol esplèndid i hem aprofitat per dinar a la platja de la Concha. Després hem passejat i hem visitat  la ciutat. Ens ha encantat!!!

Hem tornat a l’autocar direcció Suances, on està el nostre hotel, encara quedaven 2,30 hores de camí. Ens ha acompanyat un paisatge tot verd que ens ha fet el viatge molt agradable!!!!
Estem tots bé i segurament aquesta nit dormirem com «angelets»
Crònica del segon dia, dimarts, 10 de maig
El nostre dia ha començat a les 8 amb un cel blau i una temperatura força agradable. A les 8,30 tots estavem ermorzant amb una mica de cara de son!
Amb el nostre picnic a l’autocar, hem sortit cap el parc natural de Cabárceno (45 minuts de camí). A l’arribar,  ha pujat una guia del parc que ens ha acompanyat tot el trajecte i ens ha explicat moltes anècdotes dels diferents animals que hem pogut observar: elefants, goril.les, hipopòtams, óssos…

El parc té unes 700 hectàries, és enorme!!! Tot està molt ben cuidat i és molt verd. També hem gaudit d’una exhibició de lleons marins i una emocionant i curiosa exhibició d’aus rapinyaires que ens ha agradat moltíssim. Després hem pogut viure l’experiència de tenir un au rapinyaire al nostre braç.

Hem acabat la tarda passejant per Santander.
Tot molt beeeee!
Crònica del tercer dia, dimecres, 11 de maig

Ja estem a dimecres!!! El temps està passant molt ràpid. Avui hem anat a Unquera i hem baixat pel riu en canoa. Ens hem posat un vestit de neoprè, estavem tots molt macos!!!

L’activitat ha estat divertida, però quan hem hagut de remar contracorrent…. Semblava que no arribàvem!!! Hem notat tots els músculs del nostre cos en acció. Tots hem arribat a la meta!!!! Allà ens esperava un entrepà de xoriço de la terra i una corbata d’Unquera  (pastisset típic de la zona). Qué bo!!!  Ah!!! El sol ens ha acompanyat tota l’estona.
Hem dinat al nostre hotel i hem sortit direcció a Altamira on hem tingut una visita a les coves. Ens hem traslladat milers d’anys enrrera per conèixer com vivíem i com erem a la Prehistòria.

Hem acabat amb un passeig per Santillana del Mar una petita ciutat encantadora on hem fet les últimes compres. 
Avui ho hem passat molt bé, ha estat un dia ple d’emocions!!!!
Crònica de l’últim dia, dijous, 11 de maig

Tot el que comença…acaba. 
Avui, dijous 12 és l’últim dia de la nostra aventura. Sortim després d’esmorzar cap a Bilbao on visiten els voltants del Guggenheim, el disseny de l’edifici espectacular, també veiem a Pupi (la famosa escultura del gos ple de flors), l’escultura de l’aranya i el Pont de Calatrava.


Cap a les 12h deixem Bilbao i sortim cap el nostre destí: Barcelona!!!
Què ens portem del viatge????
-hem conegut nous llocs
-hem tingut noves experiències: canoa pel riu, Cabárceno…
-hem après en altamira
-hem conviscut amb els companys
-un bany nocturn
-somriures
-souvenirs
-vivències…

Ha estat una bona experiència!!!

Què es porten els professors?
L’experiència positiva  d’haver conviscut  amb els nostres alumnes. S’han portat molt bé, han estat puntuals, han respectat els acords, han estat respetuosos… En resum, el viatge ha estat un plaer.

Esperem que vosaltres hagiu gaudit de les
nostres  cròniques!!!

Un petó a tots!!!!!