Escola

TROBADA DELS ALUMNES DE 6È A MADRID

CAMÍ DE TORNADA
Tot s’acaba… i el temps ha passat volant. Els nostres alumnes de 6è ja tornen cap a Barcelona i, a l’autocar, els que no estan massa cansats aprofiten per xerrar, jugar a les cartes i recordar els moment viscuts.
Bon viatge!


3R DIA 15-04-2016
Tercer dia de convivència. Hem tingut temps de tot: una mica de cultura, d’esport, de fe compartida, de joc, d’aprenentatge, de reflexió. Cada vegada amb més confiança, amb més il·lusió, amb més companyerisme…
S’acosta el final de les jornades i estem ben decidits a gaudir-ne fins l’últim moment.

2N DIA 14-04-2016
El dia d’avui està ple d’activitats. Després de l’oració i l’esmorzar hem pujat tots a l’autocar que ens havia de portar cap a Madrid per iniciar el recorregut per la ciutat. Una bona manera, divertida i cultural, de seguir compartint experiències.
A les imatges també podreu veure fotografies de la vetllada d’ahir en que els alumnes van exposar els treballs que portaven preparats i van mostrar als alumnes d’altres escoles algunes de les danses típiques de la cultura pròpia. Els nostres alumnes de 6è es van lluir amb el «Ball de bastons«.
Els professors i membres de les MCI que els aconpanyen ens expliquen el goig que han sentit al veure a les quatre escoles unides als peus de la Reina dels Apòstols.

1R DIA 13-04-2016
Aquest matí han marxat cap a Madrid els nostres alumnes de 6è d’Educació Primària per participar a la primera trobada entre centres de les MCI. Unes jornades en que els alumnes més grans de l’educació primària de Madrid, Màlaga, Jaén i Barcelona compartiran vivences i activitats i que de ben segur serà la primera de moltes altres trobades.
Tot està ben organitzat tal com podeu veure al tríptic informatiu i no queda temps per l’avorriment. Aquest matí els alumnes han marxat una mica nerviosos i il·lusionats.
No perdeu el fil d’aquesta notícia perquè l’anirem ampliant!