Escola, Primària

SORTIDES LÚDICO-DIDÀCTIQUES A EDUCACIÓ PRIMÀRIA

A la nostra escola ens agrada orientar les sortides escolars cap a la investigació i descoberta dels continguts treballats a l’aula. Per aquest motiu, cerquem activitats i tallers relacionats amb els projectes interdisciplinaris que els hi resultin significatius i els ajudin a consolidar els coneixements que treballen dia a dia a l’aula. En ocasions, aquestes activitats es realitzen a l’escola, però d’altres ens traslladem a centres especialitzats per garantir activitats més vivencials. Durant el primer trimestre, els nostres alumnes de primària van gaudir d’un seguit d’activitats enriquidores, les quals us presentem a continuació:

 

Museu d’Història de Catalunya

Els nens i nenes de 4t d’Educació Primària van visitar el Museu d’Història de Catalunya per realitzar l’activitat «Habitatge i vida quotidiana al llarg del temps«. Mitjançant l’explicació dels habitatges presents a la nostra història i altres tallers, els nostres alumnes van poder ampliar i aprofundir els continguts treballats al Projecte «Amb qui vivim, on vivim?«. Cliqueu aquí per veure les imatges. 

 

Poble Espanyol

Els alumnes de 6è d’Educació Primària van visitar El Poble Espanyol. Allà varen descobrir una petita representació d’alguns monuments del nostre país i gràcies a l’activitat “La diversitat de la península” van consolidar continguts treballats a l’escola sobre el Projecte «Fem un volt per Espanya«. Cliqueu aquí per veure les imatges. 

 

Taller Endesa 6è

Els alumnes de 6è de primària han visitat la companyia elèctrica Endesa per realitzar un taller sobre l’electricitat. Es tracta d’una activitat de recerca cooperativa per ampliar els coneixements sobre les diferents fonts d’energia i centrals elèctriques existents, les quals també estan treballant a l’aula al Projecte Interdisciplinari “D’on prové l’energia?” Cliqueu aquí per veure les imatges.

 

Granja escola 5è

Els alumnes de 5è d’Educació Primària van anar a la Granja Escola, ubicada a la falda del Montseny. Allà van realitzar activitats d’orientació per parelles destinades a treballar la cohesió de grup i a enfortir els vincles entre iguals. Cliqueu aquí per veure les imatges.

 

Anem al mercat 4t 

El nostre barri Besòs està equipat amb una gran diversitat de serveis per als ciutadans. Entre ells, gaudim de diversos mercats que ofereixen activitats educatives per a les escoles. Els nostres alumnes de 4t d’Educació Primària van poder gaudir d’un recorregut guiat pel mercat dins del projecte «Mengem sa, mengem de mercat» que ofereix l’Ajuntament de Barcelona. Cliqueu aquí per veure les imatges. 

 

Can Miqueló 2n

Seguint amb les sortides realitzades per aprofundir i/o ampliar els continguts de Projecte, els alumnes de 2n d’Educació Primària van visitar la casa de colònies Can Miqueló. En aquesta ocasió, els nostres petits van realitzar activitats per ampliar els coneixements sobre l’Univers. Cliqueu aquí per veure les imatges. 

 

Can Gel 1r

Els alumnes de 1r d’Educació Primària van visitar la granja Can Gel. Aquesta sortida didàctica estava emmarcada dins del Projecte «Tots vivim en el mateix món?» Els més menuts de l’escola van gaudir d’una jornada d’aprenentatges relacionats amb la temàtica que treballen a l’aula envoltats de natura i animals de granja. Us deixem un recull de fotografies. Cliqueu aquí per veure les imatges.