Escola

SETMANA DE TREBALL DE SÍNTESI A LA ESO

Aquesta setmana els alumnes de la ESO treballen cooperativament per dur a terme els treballs de síntesi corresponents. En aquesta notícia us anirem informant de les novetats, sortides i presentacions.


UN TOMB PER BARCELONA AMB 1R DE LA ESO

Imagina que uns amics anglesos vénen a passar uns dies a Barcelona i els vols organitzar una estada que no puguin oblidar: allotjament, visites, oci, restauració…
El primer és conèixer bé la ciutat on vivim per poder fer de guies dels nostres convidats així què, amb aquest objectiu, els alumnes de 1r d’ESO i els seus professors van fer una volta per alguns dels espais importants de la ciutat.


SORTIDA DE SÍNTESI AMB 2N DE LA ESO A SITGES I VILANOVA LA GELTRÚ

Ahir, els alumnes de 2n d’ESO van fer una sortida a Vilanova i a Sitges relacionada amb els crèdit de síntesi que estan fent aquesta setmana.
Malgrat que el temps no acompanyava, van poder gaudir de les platges i buscar-hi elements que demostren la diversitat del mar, van visitar la llotja i van passar una bona estona amb els companys i professors.3R DE LA ESO: DE SORTIDA AL MUSEU DELS INVENTS DE BARCELONA

Avui s’han iniciat la setmana del Treball de Síntesi a secundària i els primers en fer una sortida han estat els alumnes de 3r d’ESO que han visitat el Museu dels invents on han pogut veure tot tipus d’artilugis, alguns més útils que els altres.
La lliçó a aprendre: que no hi idees petites ni incorrectes i que sovint cal valentia i esforç per fer que les teves idees esdevinguin una realitat i, perquè no, un gran invent.
Els alumnes han demostrat molta imaginació i força traça a l’hora de fer una taller en el que la missió era salvar un ou d’un aterratge perillós.