Escola

L’IPA – SAMARRETA SIGNADA PER MESSI

Aquesta tarda hem rebut amb il·lusió i gratitud l’entrega d’una samarreta del F.C.Barcelona signada, per Lionel Messi que ens ha facilitat l’agrupació IPA (International Police Association) amb l’objectiu que les MCI puguin organitzar un sorteig i destinar-ne els beneficis a les seves missions i accions socials.
A través del Sr. Agustín González, membre de l’IPA i vell conegut de l’escola amb la que ja ha col·laborat en altres accions solidàries,  ens van oferir a l’escola aquesta possibilitat que agraïm de tot cor. El Sr. González ha vingut acompanyat del Sergent D. Felipe Fernández i el Sr. Joan Lluís Trias i han presentat disculpes en nom del Sr. Enric Miralles i el Sr. Xavier Ilincheta (membre de la comissió social del F.C.Barcelona) que finalment no han pogut ser-hi presents.
La Gmna. Teresa Montanya, directora del centre, ha fet palesa la seva alegria i ha destacat l’esperit solidari i altruista de l’IPAN i del jugador en un regal que ha definit com a solidari i generós i ha volgut destacar l’impacta que aquesta acció pot tindre en un entorn com el de la nostra escola. També ha agraït que s’hagin apropat a la nostra realitat i a les moltes accions que les MCI duen a terme.
Tot això sota l’atenta mirada de membres de l’AMPA, professors i d’un bon grup d’alumnes que, tot i que l’horari escolar ja havia acabat, s’han volgut acostar per ser els primers en veure aquesta desitjada samarreta. Han estat moltes les fotografies i cares d’il·lusió al seu voltant.
Acabar amb una cita de la Madre Nazaria Ignacia March que ha llegit la Gmna. Teresa per acabar l’acte:

Hagámonos el apoyo de las personas atribuladas, de los que esperan el consuelo de sus hermanos, imitando la misericordia de Dios; pues nunca el hombre es tan divino, como cuando se muestra más humano, haciéndose solidario con sus hermanos en una entrega sin medida.