Escola

GUANYADORS DEL CONCURS FES-TE SENTIR

Ja tenim guanyadors de l’edició del Fes-te sentir d’aquest any! No ha estat fàcil però quan comptes amb alumnes amb ganes de cantar i passar-ho bé val la pena.
En una primera fase van ser més de 50 els alumnes que van passar per l’aula de música a enfrontar-se amb el «Karaoke» i el micròfon i mostrar la seva veu.
Van ser 13 els que van passar a la semifinal on s’enfrontàven els uns als altres cantant una mateixa cançó, en igualtat de condicions i dificultats. De la votació dels propis concursant en van sortir tres justos finalistes: Carles Jorquera (3r A), Zaira Nuñez (3r A) i Claudia Mula (4t B) que van cantar davant dels concursants del concurs Mou-te i del seu jurat que van valorar la seva actuació i escollir el guanyador.
No penseu que va ser fàcil la decisió perquè els tres van cantar meravellosament bé, però la guanyadora va ser Zaira Nuñez. A l’entrega de premis hi han estat l’equip directiu i una representació de l’AMPA que fa possible aquests premis.
Voleu sentir-los cantar? El vídeo de la final servirà però us esperem dissabte vinent a la fira d’entitats on els podreu sentir en directe.