L’escola disposa de dos tipus de canals de comunicació: interns (circulars en paper, correu electrònic i Alexia) i externs (pàgina web i xarxes socials). 

Les comunicacions relatives a la gestió acadèmica de l’alumne i de caire oficial es realitzen mitjançant els canals de comunicació interns. Aquells comunicats que requereixen de difusió es fan arribar a la comunitat educativa a través dels canals externs.

Canal de comunicació intern
Alexia L’escola utilitza el sistema de gestió acadèmica per fer arribar al claustre docent comunicats rellevants del centre. 
Correu electrònic Es fa servir el correu electrònic com a sistema de comunicació interna.
Qualiteasy Disposem d’un sistema de gestió dels documents relatius a la Qualitat del centre, incloent comunicats acadèmics d’interès generals.
Canal de comunicació extern
Alexia L’escola utilitza el sistema de gestió acadèmica per fer arribar a les famílies els comunicats rellevants del centre. Els arriba directament al correu electrònic. També visualitzen els butlletins de nota de manera online. 
Pàgina web La pàgina web de l’escola (https://smapostols.org/) és el canal oficial per presentar qualsevol notícia que pugui ser d’interès a la comunitat educativa del nostre centre. 
Facebook Disposem d’una pàgina a Facebook on es pengen les notícies i fotografies relatives al dia a dia del nostre centre  (www.facebook.com/escolasantamariadelsapostols.)
Instagram Disposem de compte d’Instagram: @smapostols. Mitjançant la xarxa social es comparteixen fotografies i notícies d’activitats que realitzen el nostre alumnat de manera instantània.
YouTube Disposem d’un canal a YouTube: EscolaSMAPOSTOLS. Mitjançant aquest canal publiquem videos sobre els nostres alumnes (festivals, treballs, curts promocionals…). També tenim dos canals més que s’utilitzen menys (Escola MCI i SMAPOSTOLS).
Twitter Disposem de compte a Twitter: @smapostols. És la xarxa social que menys s’utilitza.

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.