Escola

EQUIP DE REPORTERS. XOCOLATADA SOLIDÀRIA.

A les portes de les vacances de Nadal i coincidint amb el Festival de Primària, L’AMPA va organitzar la xocolatada solidària anual. Aquesta xocolatada té com a finalitat recaptar diners amb una finalitat solidària

Els dies 17 i 18 de desembre els responsables de l’AMPA van passar per les classes, al llarg del matí, per a què els alumnes puguessin comprar els tiquets, bescanviables per un got de xocolata calenta i un parell de melindros, a un preu de 1,50€. La xocolatada va tindre lloc al jardí de l’escola a l’acabament de les classes de la tarda i coincidint amb la sortida dels participant en el Festival de Nadal i els seus familiars.

Per als alumnes de Batxillerat i Cicles formatius, que habitualment no fan classe en aquest horari, es va fer una xocolatada coincidint amb l’hora del pati del dilluns 21.
Per a poder portar a terme aquesta inciativa es fan servir uns 100 litres de xocolata. Els melindros que acompanyen la xocolata són de la marca DULCESOL que ha arribat a un acord amb l’AMPA i ha col·laborat amb part dels dolços necessaris.
Amb la xocolatada d’aquest any s’ha aconseguit un èxit similar al d’anys anteriors. 

Moltes gràcies a tots els que hi heu col·laborat. 
Equip de reporters 4t ESO
Brenda Chavez, Eric Aguilera i David Chen