Escola

EQUIP DE REPORTERS. RECOLLIDA D’OLI.

Aquest any, com és costum, dos grups d’alumnes de 2n de Batxillerat han fet el seu Projecte Humanitari organitzant la recollida d’aliments que ha transcorregut del 18 de novembre fins al 21 de desembre.
Enguany s’ha fet una recollida d’oli. Parlant amb un dels caps de recollida ens ha explicat que han decidit recollir oli perquè és un dels aliments que el Banc dels aliments a nivell europeu no proporciona però, en realitat, és un dels més importants ja que s’utilitza per a l’elaboració de qualsevol plat.

Els alumnes van estar dissenyant els cartells i van passar classe per classe per penjar-los a les aules i informar sobre la recollida, explicant que estarien tots els dies a les hores d’entrada a l’escola i demanant la col·laboració de tots.

Una de les persones que ha col·laborat en aquesta recollida ens ha explicat que ha decidit participar en la recollida per ajudar a totes les famílies necessitades que habitualment reben aliments a l’escola, per tal que tinguin amb què cuinar aquest Nadal.
Des de l’escola i des de l’Equip de reporters que hem fet aquesta notícia volem agrair la feina i la solidaritat d’aquests alumnes de Batxillerat i a tots els que han col·laborat en la recollida.
Gràcies a tots s’han recollit 350 ampolles d’oli.
Equip de reporters 4t ESO
Judith Bitria, Dennis Rosero, Gal·la Sellés i Hamlet Yengibarian