Escola

EN JOAN TREPAT ES JUBILA

En Joan Trepat Daviu, cap d’estudis de Batxillerat i Cicles Formatius i professor de la nostra escola des de fa quaranta anys, es jubila.
És molt difícil resumir, en unes poques línies, allò que ha significat el teu servei envers la nostra escola durant tant de temps.
Joan, has passat per la nostra escola fent el bé, oferint la teva ajuda a totes les persones que has trobat en el teu camí, alumnes, pares, professors, personal de l’escola i germanes Misioneras Cruzadas de la Iglesia, assistint-nos en totes les nostres necessitats, amb humilitat, tendresa i fraternitat. En la teva tasca de servei, cada dia t’has ofert totalment als altres, amb generositat, deixant de costat la teva tranquil·litat per trobar la serenor en el cor de qui necessitava de la teva solidaritat.
Tots hem après de la teva discreció, de la teva confiança, de la teva prudència, de la teva moderació, del teu tracte delicat, i ens hem enriquit amb tots els valors que ens has transmès.
Tota la comunitat educativa de l’Escola Santa Maria dels Apòstols volem agrair-te l’enteresa de la teva ment i del teu cor, el teu exemple edificant i les teves paraules reparadores.


Desitgem que, en aquesta nova etapa de la teva vida, continuïs acompanyant tots els cors que trobis al llarg del trajecte i que l’ amor pels altres continuï dirigint totes les teves passes.

GRÀCIES