Escola

ACTE DE CLOENDA AGENDA 21. ESCOLES SOSTENIBLES

El dia 13 de juny una representació dels alumnes de 2n ESO A  ( Alvaro , Enric, Yesamin, Laia i Mireia) acompanyats per la seva tutora Laura Llima i l’Anna Miranda varem anar a l’Acte de Cloenda de les Escoles Més Sostenibles a Barcelona per a secundària. El lloc: les cotxeres de Sants.
En aquest acte varem gaudir d’un intercanvi de projectes de les diferents escoles on cadascuna aportava les seves idees i actuacions per a convertir  Barcelona en una ciutat més sostenible, des de l’escola.
Després d’un esmorzar saludable varem fer una manifestació verda fins els parc de l’Espanya Industrial, on ja hi havia alumnes de primària celebrant el seu acte de cloenda també.
Tots plegats varem participar de l’espectacle del grup Xiula i de la cançó que representa les escoles sostenibles. Un ambient molt festiu i que ens omplia de valors envers el respecte a la Natura.
La nosta escola va presentar el projecte Stop sorolls al gimnàs. 2n ESO A ha fet tres plafons insonoritzadors amb oueres, cosides a mà, polides amb parer i cola, després, pintats. Les imatges: icones d’esports.
La idea és transmetre el testimoni a la resta de classes de l’escola perquè cadascuns participi amb un plafó i així folrar les parets del gimnàs on hi ha massa ressonància, i així afavorir-ne l’acústica.
El projecte va cridar molt l’atenció de les altres escoles i dels propis membres  de l’organització d’Agenda 21, els quals ens varen convidar a unir-nos a la xarxa SSSplau de la ciutat.
Ben segur que l’any vinent ho podrem aplicar al nostre projecte d’escola verda.