Escola

4T ESO A CANTÀBRIA, VIATGE DE FINAL D’ETAPA

Els alumnes de 4t d’ESO ja gaudeixen del seu viatge de final d’etapa a Cantàbria. Seràn quatre dies intensos i divertits. Anirem afegint fotos noves els propers dies.

Crònica del primer dia

A les 5.30 ja van començar a arribar els primers alumnes a l’escola, hi havia ganes de viatge. Sortim puntualment, cansats d’haver dormit poc, però amb molta il.lusió per viure una gran experiència.
Fem parada a Saragossa, davant la Basílica de Nuestra Señora del Pilar, i primera oportunitat per descobrir part de la ciutat en la millor companyia.
Molts kilòmetres encara per endavant, però moltes cançons per escoltar, cantar i ballar.
En arribar a la Posada de Santa Ana, distribució d’habitacions i piscina…que plou i fa un fred que pela? Cap problema pels primers intrèpids, crema solar (?), banyador i a aprofitar el temps.
Sopar per recuperar forces…i a les 00.00 «tothom a dormir»

Segon dia

Després d’una nit «de respecte escrupulós de les normes», ens espera un bon esmorzar per carregar les piles.
Al matí pugem als Pics d’Europa en telefèric. Vistes impressionants, passejada per la zona, fer el cabra una estona i una mica de neu. Un bon còctel per gaudir de la natura i dels amics.
Per la tarda, tren per endinsar-nos a la Cueva del Soplao i gaudir de les seves espectaculars formacions. Estalactites, estalagmites i destacant per sobre d’aquestes, les excèntriques.
Ja a l’hotel, piscina pels més valents, sopar i partidet nocturn per rematar el dia.
Demà més!

Tercer dia

Per molts el millor dia del viatge. El cansament dels 2 primers dies comença a notar-se, però seguim a tope.
Per començar anem a la Neocueva de Altamira, visita cultural per descobrir el testimoni dels primers artistes que va ajudar-nos a comprendre com vivien els humans fa milers d’anys.
Seguidament vam anar a prendre alguna coseta i a passejar per Santillana del Mar.
Arribava l’hora de dinar i, per tant, ens vam dirigir al poble de Cabárceno per menjar una paella i anar a veure bitxos al parc de natura.
Tigres, óssos, zebres, rinoceronts, serps,…un luxe poder veure tots aquests animals en un ambient tan especial amb les aportacions de la Núria, la guia que ens va acompanyar tota la tarda.
A la tornada, tothom a l’aigua! Grans moments a avui a la piscina.
Sopar, mig preparar les maletes, partidet de futbol, unes flexions…i prohibit anar a dormir abans de les 5.