Escola, ESO, Primària

2N TRIMESTRE. CONEIX L’AULA D’ACOLLIDA

L’Aula d’acollida va tornar a obrir ahir les seves portes per seguir treballant i ajudant als alumnes nouvinguts de l’escola i hem pensat que és un bon moment per mostrar-vos l’activitat que han fet a final de trimestre: L’arbre de les nacionalitats.

Els alumnes de l´aula d´acollida  han dibuixat un arbre de Nadal molt gran a la classe i cada alumne ha dibuixat la bandera del seu país d’origen i l’ha enganxat. D’aquesta manera han quedat representats tots els països dels alumnes de l’aula d’acollida. A més, també van conèixer les costums i les tradicions del Nadal a Catalunya i coses molt curioses com per exemple el tió i el tortell de reis… i van compartir com es celebra el Nadal als nostres països i de manera molt diferent.

Ens agradaria explicar-vos que les activitats de l´aula d´acollida són molt dinàmiques i divertides, aprenen molt i a la vegada ens ho passen molt bé… i quina millor manera de fer-vos que convidant-vos a veure el vídeo que els Reporters SMA han fet per mostrar-nos-ho.

Feliç 2n trimestre a tots. Que us sentiu acollits a l’aula i a la nostra escola!

Clica per veure les imatges de l’arbre de les nacionalitats.