Escola

TROBADA MCI A SEVILLA

El dia 2 de juliol hi va haver una trobada a Sevilla dels equips directius de totes les escoles MCI d’Espanya. Vam fer una presentació dels resultats acadèmics del curs que acabem de finalitzar i vam exposar la projecció de cada centre per al proper curs 2014-2015. A més es van comunicar les experiències innovadores que cada centre ha dut a terme. Finalment, l’equip de titularitat – ETU – va avaluar el pla estratègic. Va ser una reunió molt densa, molt aclaridora i molt profitosa.
El mateix dia, al vespre, es van incorporar a la trobada els professors de les escoles de Barcelona, Jaén, Madrid i Màlaga, en un nombre de seixanta professors, per tal de començar una trobada de reflexió, dirigida per Darío Mollá.
Des d’aquest dia fins a dissabte dia 5, ens vam apropar contemplativament, a partir de l’Evangeli de Marc, a la Bona Nova de Déu, que és Jesús. Han estat uns dies molt enriquidors, ens hem endinsat en el nostre interior, ens hem compromès personalment en el servei als nostres alumnes, fil conductor i aglutinador de la nostra tasca d’educació integral.
Vam tenir un vespre de convivència amb tot el professorat, fent una passejada nocturna per la Sevilla més monumenal.
Finalment, el dissabte, després de dinar, ens vam acomiadar de tots els nostres companys dels altres centres d’Espanya i vam tornar a Barcelona amb l’alegria d’haver viscut l’experiència de la Bona Nova que ens dóna Jesús cada dia, una Bona Nova d’un Déu proper, misericordiós, amic, compassiu, servidor i entregat.