Preinscripcions 2018

A l’Escola Santa Maria dels Apòstols t’oferim una formació professional de qualitat amb quatre cicles formatius de l’àmbit sanitari.

Aquest mes de maig iniciem el període de preinscripcions!
 Et formem des de la vessant teòrico-pràctica, tant en la modalitat presencial com en l’online, perquè adquireixis les eines que et conduiran al món laboral!

Formació integral de qualitat

Des de l’any 1963, l’Escola Santa Maria dels Apòstols va emprendre la seva tasca educativa amb l’objectiu de formar els seus alumnes amb una vocació d’ajuda i servei comú.

El gran valor de l’escola és la seva familiaritat. Treballem per fomentar un enfocament positiu de l’educació incentivant la participació de tots/es.

Els nostres cicles

El teu futur professional es troba en l’àmbit sanitari? Et formem perquè assoleixis les competències professionals amb les quals realitzaràs un exercici qualificat en aquest sector!

Consulta la nostra oferta acadèmica, així com els requisits d’accés i les sortides professionals!

ico-C4

CFGM
Cures Auxiliar d'Infermeria

ico-C3

CFGM
Farmàcia
i Parafarmàcia

ico-C2

CFGS
Anatomia Patològica i Citodiagnòstic

ico-C1

CFGS
Laboratori Clínic i Biomèdic

Informa't!

Demana’ns més informació sobre les preinscripcions emplenant aquest formulari i contactarem amb tu per resoldre els teus dubtes.

En quin cicle formatiu estàs interessat/da?

Accepto la política de privacitat. En compliment amb el que disposa la LOPD (Llei 15 / 1.999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999), l'informem que les dades personals facilitades per vostè s'incorporaran a un fitxer automatitzat de Escola Santa Maria dels apòstols. La finalitzat del mateix és la gestió de la seva consulta. Vostè té dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades que li corresponguin mitjançant un correu electrònic a escola@smapostols.org o bé un escrit a Rambla Prim 146-152, 08019 Barcelona.

PER A MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre els cicles, període de preinscripció o d’altres.