Escola

PARTICIPEM AL PROGRAMA DE RECERCA A SECUNDÀRIA DE LA UB

L‘alumna Ruth López González, de primer curs de Batxillerat Científic, ha estat escollida per la UB per participar al  Programa Recerca a Secundària que acull estudiants de primer de batxillerat que hagin d’iniciar el seu treball de recerca (TREC). Aquest programa li ofereix la possibilitat de dur a terme la part pràctica del seu TREC als laboratoris del Parc Científic Barcelona (PCB) tutelada per un investigador que, a més, l’assessorarà en el transcurs de l’elaboració del treball. Aquest programa compta amb el suport de l’Obra Social de Catalunya Caixa .
A més de comptar amb l’ajut del tutor del PCB, la Ruth disposarà de la tutela de la seva tutora de TREC, Dolors Mestre, que és la màxima responsable del projecte. Els tutors del PCB també gaudeixen de l’assessorament d’un investigador universitari i professor de secundària que actua com a coordinador.
El projecte conclourà amb el lliurament de 3 premis, a compartir entre els estudiants i els centres d’estudi, als millors treballs de recerca, que es presentaran en un estand a la Fira Recerca en Directe, que tindrà lloc els dies 23 a 25 d’abril de 2013.
Tota la comunitat educativa de Santa Maria dels Apòstols volem felicitar la Ruth pel fet d’haver estat escollida i volem desitjar-li que aprofiti al màxim aquesta oportunitat i que passi un bon estiu.