Escola

EN RELACIÓ AMB EL 50 ANIVERSARI

Dues breus notícies relacionades amb la recent celebració del 50 aniversari de les Missioneres Creuades de l’Església al barri del Besós:
En primer lloc el nostre condol per la mort de Francesc Muñoz Alacrón, canonge del Bisbat de Barcelona que en el su moment va disculpar-se amb les següents paraules: “Felicitats per assolir els 50 anys de l’arribada a Barcelona. No puc acompanyar-vos pel meu estat de discapacitat, estaré unit a vosaltres en aquesta commemoració“.
Volem també agrair públicament l’escrit que ens ha fet arribar Mn. Josep M. Sanromà, rector de Montserrat en relació amb l’acte de celebració del dia 18 d’octubre:


Benvolguda Gna. M. Teresa Montaña

Quan encara és ben viu el record de la vostra vinguda, en nom de la comunitat i també propi, us volem fer arribar aquestes ratlles de felicitació i enhorabona per aquests 50 anys de servei al barri del Besòs. Us encoratgem a continuar treballant tal i com ho heu fet fins ara, per a fer arribar una educació de qualitat, de respecte i de solidaritat a nens i joves.

També en nom de la comunitat i propi us agraïm el generós donatiu que ens heu fet pel manteniment d’aquesta casa de la Mare de Déu.

Que Ella, que des d’aquests turons vetlla per tot els qui se li confien, intercedeixi per vosaltres.

Cordialment

P. Josep M. Sanromà

                     Rector del santuari.