ESO

Concurs sobre la cèl.lula

La nostra escola s’ha presentat a un concurs de ciència sobre la cèl·lula, organitzat pel CRG (Centre de Regulació Genòmica) en la que els nostres alumnes de 1r d’ESO han participat activament en l’elaboració d’una cèl·lula en 3D. Hem participat amb tres obres:
  • La Cèl·lula Animal. Realitzat per: Carla Martínez, Elvira Arias, Lorena Fernandez, Carmen Hernandez, Joana Juarez, Lydia Gallego i Ainoa Serrano. (Les Científiques).
  • La Cèl·lula Vegetal. Realitzat per: Carla Arias, Mishel Hidalgo, Judit González, Javier Puerto, Kevin Quinapallo, José Feito i Rodrigo Cuellar. (Cel·luloses)
  • La Neurona. Realitzat per: Joel Fernández, Pau Tur, Jesús Pastor, David Lara, Estela Pascual i Anna Gil. (Els 7 Magnífics)

Han estat uns mesos de treball des de la inscripció del passat mes de novembre, i finalment, el 17 d’abril l’anem a portar a concurs. El jurat haurà de valorar la riquesa en continguts i també com s’han esforçat aquests joves artistes. Esperem doncs amb molta il·lusió el dia 7 de maig, en que s’anunciaran els resultats. Hi haurà una cerimònia de lliurament de premis el dia 5 de maig, a les 11 del matí, al pati interior de PRBB. Podeu veure fotos a l’apartat de la ESO.