Escola

AGENDA 21

El passat dimarts 3 de juny l’escola va participar, juntament amb moltes altres escoles, a l’acte de cloenda d’agenda 21 al Cosmocaixa de Barcelona.
Enguany les escoles participants han presentat els seus projectes innovadors d’una forma més propera i en la que tots els alumnes han estat els protagonistes. L’acte de cloenda va constar d’una benvinguda i després cada escola havia de situar-se a una part de la sala que li corresponia i havia de fer una mostra directa al visitats que s’hi apropessin. La nostra escola va presentar el projecte de l’hort de plantes aromàtiques, en la que es mostrava el procés de preparació, creació i manteniment del mateix així com el proper projecte de apadrina una planta per l’any següent.
Han estat sis alumnes de l’optativa Science Project, els qui han representat a la resta de companys de l’escola i ho han fet amb molta il·lusió. A més, hem après dels projectes d’altres escoles també molt interessants i que ens han donat idees per a nous projectes per a la nostra escola.
L’acte de cloenda va acabar amb un espectacle d’improvització molt divertit.
Tenim molta il·lusió que la nostra iniciativa prosperi i que molts altres membres de la nostra escola hi participem junts. Us hi esperem!